Fauteuils

FAUTEUILS

Woonloods heeft bijzondere, stijlvolle Dyyk fauteuils in de collectie. Luxe zitcomfort staat bij ons voorop. Daarbij zijn er bij alle fauteuils vele uitvoeringen mogelijk; bekleed in vele soorten en kleuren leder of stof. De fauteuil kan uitgevoerd worden met een draaivoet of een 5-teens poot, in zwart of rvs.

Er zijn ook verschillende zitdieptes en rughoogtes mogelijk. Kortom, u kunt uw fauteuil geheel aanpassen aan uw eigen stijl, smaak en aan uw lengte!

Ook kunt u bij ons een proefzitting aanvragen; wij plaatsen dan vrijblijvend een fauteuil bij u thuis, zodat u deze een paar dagen in uw eigen woonomgeving kunt uitproberen. Verdere informatie hierover vindt u op deze site onder "Proefzitten".

Alle fauteuils hebben een levertijd van 4-6 weken en hebben 5 jaar garantie. Bij aflevering bieden wij u nog een extra service door de stoel voor u te impregneren.

U bent van harte welkom om onze fauteuils in onze sfeervolle woonwinkel in Dongen (NBr) te komen bezichtigen. Wij kunnen u dan uitgebreid informeren over de diverse mogelijkheden.

1 artikel(en)

1 artikel(en)