WhatsApp Contact

Neem contact met ons op

Fauteuils

FAUTEUILS

Woonloods heeft bijzondere, stijlvolle Dyyk fauteuils in de collectie. Luxe zitcomfort staat bij ons voorop. Daarbij zijn er bij alle fauteuils vele uitvoeringen mogelijk; bekleed in vele soorten en kleuren leder of stof. De fauteuil kan uitgevoerd worden met een draaivoet of een 5-teens poot, in zwart of rvs.

Er zijn ook verschillende zitdieptes en rughoogtes mogelijk. Kortom, u kunt uw fauteuil geheel aanpassen aan uw eigen stijl, smaak en aan uw lengte!

Ook kunt u bij ons een proefzitting aanvragen; wij plaatsen dan vrijblijvend een fauteuil bij u thuis, zodat u deze een paar dagen in uw eigen woonomgeving kunt uitproberen. Verdere informatie hierover vindt u op deze site onder "Proefzitten".

Alle fauteuils hebben een levertijd van 4-6 weken en hebben 5 jaar garantie. Bij aflevering bieden wij u nog een extra service door de stoel voor u te impregneren.

U bent van harte welkom om onze fauteuils in onze sfeervolle woonwinkel in Dongen (NBr) te komen bezichtigen. Wij kunnen u dan uitgebreid informeren over de diverse mogelijkheden.

2 artikel(en)

2 artikel(en)