Herstofferen

HERSTOFFEREN stoelen - fauteuils - banken

Zijn uw stoelen, bank of fauteuil toe aan een tweede leven? Wij herstofferen alle stoelen, fauteuils en banken in zowel leder als stof. Alle modellen stoelen zijn mogelijk; ook modellen die niet uit ons eigen assortiment komen. Wij zijn gespecialiseerd in het herstofferen van eetkamerstoelen Montis Charly, Montis Chaplin en Montis Windy. Indien nodig, kunnen we ook het gehele binnenwerk vervangen.

Herstofferen is mogelijk in meer dan 120 kleuren en diverse soorten leer, zoals Rancho, Vintage of Kenia leer. U kunt alle soorten en kleuren bezichtigen in onze woonwinkel.Diverse stoelen, banken en fauteuils staan hier opgesteld en alle stalen stof en leder zijn aanwezig, zodat u een duidelijk beeld van de materialen kunt krijgen en een weloverwogen keuze kunt maken. U kunt ook foto's sturen en contact met ons opnemen, zodat we u een passende aanbieding kunnen doen.

Kwaliteit van onze producten staat voorop en wij werken dus met gerenommeerde lederfabrikanten en herstoffeerders. Onze prijzen zijn zeer scherp en wij kunnen u een levertijd van 2 weken bieden. Na herstofferen heeft u 5 jaar garantie op de stof, leer of eventueel ook het binnenwerk. Het is ook mogelijk om uw stoel, fauteuil of bank bij u thuis op te laten halen en weer af te laten leveren.

Geïnteresseerd? U bent van harte welkom in onze woonwinkel in Dongen (NBr). Telefonisch of per e-mail contact opnemen kan uiteraard ook.

HERSTOFFEREN VAN UW LEDEREN MEUBELS? BEKIJK HIERONDER DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN.

3 artikel(en)

3 artikel(en)