Herstofferen

HERSTOFFEREN stoelen - fauteuils - banken

Zijn uw stoelen, bank of fauteuil toe aan een tweede leven? Wij herstofferen alle stoelen, fauteuils en banken in zowel leder als stof. Alle modellen stoelen zijn mogelijk; ook modellen die niet uit ons eigen assortiment komen. Wij zijn gespecialiseerd in het herstofferen van eetkamerstoelen Montis Charly, Montis Chaplin en Montis Windy. Indien nodig, kunnen we ook het gehele binnenwerk vervangen.

Herstofferen is mogelijk in meer dan 120 kleuren en diverse soorten leer, zoals Rancho, Vintage of Kenia leer. U kunt alle soorten en kleuren bezichtigen in onze woonwinkel.Diverse stoelen, banken en fauteuils staan hier opgesteld en alle stalen stof en leder zijn aanwezig, zodat u een duidelijk beeld van de materialen kunt krijgen en een weloverwogen keuze kunt maken. U kunt ook foto's sturen en contact met ons opnemen, zodat we u een passende aanbieding kunnen doen.

Kwaliteit van onze producten staat voorop en wij werken dus met gerenommeerde lederfabrikanten en herstoffeerders. Onze prijzen zijn zeer scherp en wij kunnen u een levertijd van 2 weken bieden. Na herstofferen heeft u 5 jaar garantie op de stof, leer of eventueel ook het binnenwerk. Het is ook mogelijk om uw stoel, fauteuil of bank bij u thuis op te laten halen en weer af te laten leveren.

Geïnteresseerd? U bent van harte welkom in onze woonwinkel in Dongen (NBr). Telefonisch of per e-mail contact opnemen kan uiteraard ook.

HERSTOFFEREN VAN UW LEDEREN MEUBELS? BEKIJK HIERONDER DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJZEN.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Herstofferen stoelen

Geef uw oude stoelen een nieuw leven door ze te laten herstofferen. Bij Woonloods kunt u allerlei soorten stoelen laten herstofferen. Van lederen stoelen tot aan stoelen van stof, vrijwel alles is mogelijk. Dit gebeurt uiterst zorgvuldig en er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste stoffen en stoffeerder. Is de stof versleten, maar het binnenwerk nog in goede staat? Herstofferen is de oplossing. Echter, mocht het binnenwerk wel versleten zijn dan kunnen wij de binnenkant van de stoel vernieuwen, door dit te vervangen. Zo ziet uw stoel er niet alleen als nieuw uit, maar voelt hij ook als nieuw aan. De stoelen kunnen zo weer heel wat jaren mee. Zijn uw stoelen niet versleten, maar ziet u uw stoel gewoon graag in een andere kleur? U kunt natuurlijk ook uw stoelen laten herstofferen naar een andere kleur. Interesse? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Daarnaast geven wij u graag advies.


Restylen meubilair door herstofferen

Bent u toe aan een verandering in uw interieur? Of heeft uw organisatie een nieuwe huisstijl doorgevoerd? Het herstofferen van uw bank, stoelen of fauteuil kan hiervoor de oplossing bieden. Op deze manier bespaard u de kosten van geheel nieuw interieur én heeft u tegelijkertijd een geheel nieuwe uitstraling. Naast het herstofferen kan er hierbij ook gekeken worden naar eventuele vervanging van het binnenwerk van de meubelen. Bent u er niet zeker van of de herstoffering zal passen bij uw nieuwe huisstijl? Kom langs bij ons in de woonwinkel, dan kijken we samen naar de perfect passende stoffen en kleuren.