Herstofferen

Herstofferen

Leren stoelen herstofferen

Naast stoelen bekleden van onze eigen modellen herstofferen we ook bestaande modellen. Denk bijvoorbeeld aan het herstofferen van Montis stoelen, zoals de Montis Charly, Montis Chaplin of Windy Montis. Door onze samenwerking met grote lederfabrikanten kunnen we ook gemakkelijk stoelen bekleden die niet uit ons assortiment komen. Herstofferen is mogelijk in alle kleuren, zowel stof als leder. Ook is er de mogelijkheid te herstofferen in Rancho of Kenia leder.

Naast stoelen geven we ook zitbanken en poefjes een tweede leven. Om te herstofferen hebben we een duidelijke foto van uw meubelstuk nodig om te bepalen hoeveel stof of leer er nodig is om bijvoorbeeld uw stoelen opnieuw te bekleden. Een pré hierin is dat het meubelstuk al bekleed is. Is dit niet het geval? Geen probleem, we maken graag een mal voordat we gaan bekleden. Stoelen bekleden is immers een van onze kernactiviteiten.

Interesse? Neem gerust contact op met Woonloods en vraag naar de mogelijkheden. De leren stoelen van Woonloods hebben 10 jaar garantie.

3 artikel(en)

3 artikel(en)