Houten eettafel

HOUTEN EETTAFEL

Woonloods levert een houten eettafel in verschillende maten en afwerkingen. Onze houten eettafels zijn handgemaakt. Het hout is afkomstig van Indonesische afkomst. Het voordeel hiervan is dat ieder tafelblad uniek is en niemand dezelfde houten eettafel heeft. Al onze tafels zijn gemaakt van gerecycled teak. Hierdoor zijn de eettafels ook nog eens duurzaam.

We kunnen uw tafel voorzien van een houten, RVS of een oud ijzeren/stalen onderstel. Deze stoere, warme houten eettafels zijn geschikt om lekker lang aan na te tafelen, te lezen of aan te werken.

HOUTEN EETTAFEL MET STALEN ONDERSTEL

Een houten eettafel met stalen onderstel is tegenwoordig helemaal in. De tafel vormt een centraal punt in de woonkamer. U kunt aan deze tafel urenlang met vrienden of familie tafelen. De houten eettafel met stalen onderstel is niet alleen mooi om te zien, maar hij is ook nog eens heel stevig. Door het stalen frame wat eronder zit heeft de tafel een stevige balans. Hout en metaal zijn twee natuurlijke materialen en zijn hierbij gecombineerd tot een meubelstuk. De houten eettafel met stalen onderstel is leverbaar in meerdere maten.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

UNIEKE HOUTEN EETTAFEL VOOR IEDER INTERIEUR

Een houten eettafel van Woonloods past zowel in een modern als in een klassiek interieur. Onze eettafels zijn leverbaar in een lengte van 140 cm tot en met 300 cm. De levertijd van een houten eettafel bedraagt 3 tot 5 weken.

In onze sfeervolle woonwinkel in Dongen kunt u het complete assortiment aan houten eettafels bekijken. U kunt hier ook meer informatie krijgen over de mogelijkheden wat betreft de verschillen in de houtsoorten en hoe u de eetkamertafel het beste kunt onderhouden. U kunt houten eettafels het beste combineren met de leren eetkamerstoelen uit het assortiment van Woonloods. De houten eettafels zijn geschikt voor eetkamerstoelen met en zonder armleuning.