Houten eettafels

Houten eettafels

Woonloods levert houten eettafels in verschillende maten en afwerkingen. Onze houten eettafels zijn handgemaakt en met hout van Indonesische afkomst. Het voordeel hiervan is dat ieder tafelblad uniek is en niemand dezelfde houten eettafel heeft. Al onze tafels zijn gemaakt van gerecycled teak en dus een duurzaam product.

We kunnen uw tafel voorzien van een houten, RVS of een oud ijzeren onderstel. Deze stoere, warme houten eettafels zijn geschikt om lekker lang aan na te tafelen, te lezen of te werken.

Unieke houten eettafels voor ieder interieur

Een houten eettafel van Woonloods past zowel in een modern als in een klassiek interieur. Onze eettafels zijn leverbaar in een lengte van 140 cm tot en met 300 cm. De levertijd van een houten eettafel bedraagt 3 tot 5 weken.

In onze sfeervolle woonwinkel in Dongen (NBr) kunt u het complete assortiment aan houten eettafels bekijken. U kunt hier ook meer informatie krijgen over de mogelijkheden wat betreft de verschillen in de houtsoorten en hoe u de eetkamertafel het beste kunt onderhouden. U kunt houten eettafels het beste combineren met de leren stoelen uit het assortiment van Woonloods. De houten eettafels zijn geschikt voor eetkamerstoelen met en zonder armleuning. 

10 artikel(en)

10 artikel(en)