Leren eetkamerstoelen

Leren eetkamerstoelen

Leren eetkamerstoelen maken de uitstraling van uw kamer compleet. De eetkamerstoelen van Woonloods zijn geproduceerd met de beste en meest duurzame ledersoorten in de branche. Leder is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud. Het voordeel van leder is dat het iedere leren eetkamerstoel uniek maakt. Iedere ledersoort en huid heeft zijn eigen patronen en feeling. Woonloods biedt leren eetkamerstoelen in meerdere soorten leder, zoals Toledo, Vintage, Kenia en Rancho. Het kiezen van de juiste eetkamerstoelen kan een lastige opgave zijn. Door de verschillende soorten leder en kleuren die Woonloods biedt, is de keuze vrijwel eindeloos. Leren eetkamerstoelen passen bij iedere woonstijl. De specialisten van Woonloods helpen u graag bij het adviseren van de juiste leren eetkamerstoel, passend bij de juiste eetkamertafel, woonstijl, interieur en budget.

In meer dan
120 kleuren
verkrijgbaar
Gratis
proefzit
bij u thuis
Binnen
3 weken
bij u in huis

28 artikel(en)

28 artikel(en)

De leren eetkamerstoelen van Woonloods

Met een leren eetkamerstoel kiest u voor een duurzaam natuurproduct én voor een stijlvolle uitstraling. De eetkamerstoelen van Woonloods worden geproduceerd met verschillende ledersoorten (Toledo, Rancho, Vintage en Kenia), welke gelooid en geprepareerd worden voor de verwerking in de eetkamerstoelen. Onze stoelen zijn te voorzien van wieltjes, armleuningen en ik welk gewenst onderstel dan ook. Kortom: wij maken uw leren eetkamerstoel zoals u wenst.

Leren eetkamerstoelen zijn gemakkelijk in onderhoud en gebruiksvriendelijk. Een goede luchtvochtigheid van uw stoel kan voorkomen dat leder wat uitdroogt door bijvoorbeeld zonlicht. Bij de levering van stoelen biedt Woonloods de service van het impregneren met het daarvoor bestemde onderhoudsmiddel. Advies is om ook eens per halfjaar de stoelen te (laten) behandelen met dit onderhoudsmiddel. Een (groen) zeepsopje kan voldoen aan de dagelijkse reiniging van de stoelen, maar pas op met bijtende middelen. Deze kunnen namelijk een agressieve werking hebben waardoor de leren eetkamerstoelen beschadigd kunnen worden. Vraag Woonloods voor een onderhoudsbeurt of koop uw eigen onderhoudsmiddel in de webshop of in onze woonwinkel.

Leren eetkamerstoelen specialist

Woonloods begrijpt als geen ander dat leren eetkamerstoelen geen dagelijkse aankoop zijn. Door onze jarenlange ervaring in de woonbranche weten wij u perfect te adviseren op het gebied van leder en algemeen interieur. Door onze nauwe samenwerking met lederfabrikanten kunnen biedt Woonloods concurrerende prijzen aan tegen de allerhoogste kwaliteit. De mogelijkheden in leder zijn enorm. Laat u daarom gerust adviseren door onze specialisten. Buiten een uitgebreide service bieden wij ook een garantie van 10 jaar op onze leren eetkamerstoelen. Een ander aspect waardoor wij ons onderscheiden van andere aanbieders van leren eetkamerstoelen, is de levertijd. Binnen drie weken heeft u uw leren eetkamerstoelen in huis. Neem contact op of bezoek onze sfeervolle woonwinkel voor meer informatie.

Woonloods is specialist in leren eetkamerstoelen sinds 2008. Door onze nauwe samenwerking met lederfabrikanten kunnen wij onze stoelen aanbieden voor een concurrerende prijs. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Dongen om een beeld te krijgen van onze collectie leren eetkamers stoelen. Een vrijblijvende proefzit op locatie is ook mogelijk.

Proefzitten bij u thuis

Twijfelt u nog over welke leren eetkamerstoelen het mooist in uw omgeving passen? Woonloods biedt een vrijblijvende proefzit op locatie aan. Zo kunt u maximaal 4 eetkamerstoelen twee tot drie dagen in uw eigen omgeving bekijken en uitproberen. De bijbehorende kleurstalen worden direct meegeleverd. Doordat klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, helpt Woonloods u zo om de beste keuze te maken voor uw interieur. Vraag een proefzit op locatie aan via het aanvraagformulier

Onderhoud

Leder is een natuurlijk product. Over het algemeen zijn leren eetkamerstoelen eenvoudig te onderhouden. Het kan voorkomen dat door zonlicht het leer uitdroogt. Om ook in de toekomst de kwaliteit van het leder te behouden, is het belangrijk uw eetkamerstoelen te onderhouden met de juiste onderhoudsmiddelen.

Woonloods werkt met een aantal gerenommeerde fabrikanten op het gebied van het leder. Binnen deze leersoorten maken we 2 verschillen duidelijk: gesloten leder en open leder:

  • Gesloten leder (Toledo en Hermes) zijn leersoorten waar een eventuele vlek niet in het leer trekt en dus snel en gemakkelijk is af te nemen. Deze soorten hebben zo goed als alle kleuren in het kleurenpalet zitten. Deze soort is dus erg geschikt voor kleinere kinderen of huisdieren.
  • Open leersoorten (Rancho, Kenia, Vintage) zijn wat gevoeliger voor vlekken maar hebben een wat natuurlijkere uitstraling, Uiteraard kan Woonloods de stoelen behandelen met impregneer waardoor de stoel minder gevoelig is voor vlekken.

Onze leren stoelen zijn op ambachtelijke wijze gemaakt, waardoor de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd. Woonloods biedt 10 jaar garantie op leren eetkamerstoelen.

Leren eetkamerstoelen herstofferen

Naast de verkoop van bestaande (kant-en-klare) modellen, herstofferen we bij Woonloods ook bestaande modellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekende stoelen als Montis. Herstofferen is mogelijk in alle ledersoorten en in meer dan 80 kleuren. Buiten eetkamerstoelen geven we ook lederen banken en poefen een tweede leven. Meer informatie over het opnieuw bekleden van uw leren eetkamerstoelen, vindt u op de pagina herstofferen.

De ledersoorten van Woonloods zijn in meer dan 80 kleuren verkrijgbaar. Deze ledersoorten worden in eigen beheer gemaakt en bekleed.