Leren eetkamerstoelen

Leren eetkamerstoelen

Stijlvolle leren eetkamerstoelen maken de uitstraling van uw kamer compleet. Het grote voordeel van leren eetkamerstoelen is de stijlvolle uitstraling. Daarnaast is leder gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud. Het voordeel van leder is dat het iedere leren eetkamerstoel uniek maakt. Iedere ledersoort en huid heeft zijn eigen patronen en feeling. Woonloods biedt leren eetkamerstoelen in meerdere soorten leder, zoals Toledo, Vintage, Kenia en Rancho.

De juiste leren eetkamerstoelen kiezen

Het kiezen van de juiste eetkamerstoelen kan een lastige opgave zijn. Door de verschillende soorten leder en kleuren die Woonloods biedt, is de keuze vrijwel eindeloos. Leren eetkamerstoelen passen bij iedere woonstijl. De specialisten van Woonloods helpen u graag bij het adviseren van de juiste leren eetkamerstoel, passend bij de juiste eetkamertafel, woonstijl, interieur en budget. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Dongen om een beeld te krijgen van onze collectie leren eetkamers stoelen. Een vrijblijvende proefzit op locatie is ook mogelijk.

Gratis proefzit op locatie

Twijfelt u nog over welke leren eetkamerstoelenstoelen het mooist in uw omgeving passen? Woonloods biedt een vrijblijvende proefzit op locatie aan. Zo kunt u maximaal 4 eetkamerstoelen twee tot drie dagen in uw eigen omgeving bekijken en uitproberen. De bijbehorende kleurstalen worden direct meegeleverd. Doordat klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, helpt Woonloods u zo om de beste keuze te maken voor uw interieur. Vraag een proefzit op locatie aan via het aanvraagformulier

25 artikel(en)

25 artikel(en)

Onderhoud van leren eetkamerstoelen

Leder is een natuurlijk product. Over het algemeen zijn leren eetkamerstoelen eenvoudig te onderhouden. Het kan voorkomen dat door zonlicht het leer uitdroogt. Om ook in de toekomst de kwaliteit van het leder te behouden, is het belangrijk uw eetkamerstoelen te onderhouden met de juiste onderhoudsmiddelen.

Woonloods werkt met een aantal gerenommeerde fabrikanten op het gebied van het leder. Binnen deze leersoorten maken we 2 verschillen duidelijk: gesloten leder en open leder:

  • Gesloten leder (Toledo en Hermes) zijn leersoorten waar een eventuele vlek niet in het leer trekt en dus snel en gemakkelijk is af te nemen. Deze soorten hebben zo goed als alle kleuren in het kleurenpalet zitten. Deze soort is dus erg geschikt voor kleinere kinderen of huisdieren.
  • Open leersoorten (Rancho, Kenia, Vintage) zijn wat gevoeliger voor vlekken maar hebben een wat natuurlijkere uitstraling, Uiteraard kan Woonloods de stoelen behandelen met impregneer waardoor de stoel minder gevoelig is voor vlekken.

Onze leren stoelen zijn op ambachtelijke wijze gemaakt, waardoor de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd. Woonloods biedt 10 jaar garantie op leren eetkamerstoelen.

Leren eetkamerstoelen herstofferen

Naast de verkoop van bestaande (kant-en-klare) modellen, herstofferen we bij Woonloods ook bestaande modellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekende stoelen als Montis. Herstofferen is mogelijk in alle ledersoorten en in meer dan 80 kleuren. Buiten eetkamerstoelen geven we ook lederen banken en poefen een tweede leven. Meer informatie over het opnieuw bekleden van uw leren eetkamerstoelen, vindt u op de pagina herstofferen.

Toledo - Leren Eetkamerstoelen     Vintage - Leren Eetkamerstoelen     Kenia - Leren Eetkamerstoelen     Rancho - Leren Eetkamerstoelen

De ledersoorten van Woonloods zijn in meer dan 80 kleuren verkrijgbaar. Deze ledersoorten worden in eigen beheer gemaakt en bekleed.