Leren eetkamerstoelen

Leren eetkamerstoelen

Mooie leren eetkamerstoelen maken de uitstraling van uw kamer compleet. Daarnaast is leder gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud. Het bijzondere van het materiaal is dat iedere leren eetkamerstoel uniek is. Woonloods biedt leren eetkamerstoelen voor iedere woonstijl, in meerdere soorten leder en kleuren verkrijgbaar. 

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Leren eetkamerstoelen specialist

Woonloods begrijpt als geen ander dat leren eetkamerstoelen geen dagelijkse aankoop zijn. Door onze jarenlange ervaring in de woonbranche kunnen wij u perfect adviseren op het gebied van leder en algemeen interieur. Door onze nauwe samenwerking met lederfabrikanten kunnen biedt Woonloods concurrerende prijzen aan tegen de allerhoogste kwaliteit. De mogelijkheden in ledersoorten zijn enorm. Laat u daarom gerust adviseren door onze specialisten. Buiten een uitgebreide service bieden wij ook een garantie van 5 jaar op onze leren eetkamerstoelen.

Woonloods biedt u nog eens de extra service van een zeer korte levertijd: Binnen drie weken heeft u uw leren eetkamerstoelen in huis!
Neemt u gerust contact op of bezoek onze sfeervolle woonwinkel in Dongen voor meer informatie.

Woonloods is specialist in leren eetkamerstoelen sinds 2008. Door onze nauwe samenwerking met lederfabrikanten kunnen wij onze stoelen aanbieden voor een concurrerende prijs. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Dongen om een goed beeld te krijgen van onze collectie leren eetkamerstoelen. Een vrijblijvende proefzit op locatie is ook mogelijk.

Proefzitten bij u thuis

Twijfelt u nog over welke leren eetkamerstoelen het mooist in uw interieur passen? Woonloods biedt een vrijblijvende proefzitting op locatie aan. Zo kunt u maximaal 4 eetkamerstoelen 2 tot 3 dagen bekijken en uitproberen. De bijbehorende kleurstalen worden direct meegeleverd. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij Woonloods hoog in het vaandel: op deze manier helpt Woonloods u om de beste keuze te maken voor uw interieur! Vraag een proefzit op locatie aan via het aanvraagformulier of in onze woonwinkel. Verdere informatie vindt u op deze website.

Onderhoud

Leder is een natuurlijk product. Over het algemeen zijn leren eetkamerstoelen eenvoudig te onderhouden. Het kan voorkomen dat door zonlicht het leer uitdroogt. Om ook in de toekomst de kwaliteit van het leder te behouden, is het belangrijk uw eetkamerstoelen te onderhouden met de juiste onderhoudsmiddelen.

Woonloods werkt met een aantal gerenommeerde fabrikanten op het gebied van het leder. Binnen de leersoorten hebben we twee grote verschillen:: gesloten leder en open leder:

  • Gesloten leder (Toledo en Hermes) zijn leersoorten waar een eventuele vlek niet in het leer trekt en dus snel en gemakkelijk is af te nemen. Deze soorten hebben zo goed als alle kleuren in het kleurenpalet zitten. Dit soort leder is dus erg geschikt voor een huishouden met kleinere kinderen of huisdieren.
  • Open leersoorten (Rancho, Kenia, Vintage) zijn wat gevoeliger voor vlekken maar hebben een wat natuurlijkere uitstraling, Uiteraard kan Woonloods de stoelen impregneren, waardoor de stoel minder gevoelig is voor vlekken.

Onze leren stoelen zijn op ambachtelijke wijze gemaakt, waardoor de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd. Woonloods biedt 5 jaar garantie op leren eetkamerstoelen.

Leren eetkamerstoelen herstofferen

Naast de verkoop van bestaande modellen, herstofferen we bij Woonloods ook bestaande modellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekende stoelen als Montis. Herstofferen is mogelijk in alle ledersoorten en in meer dan 120 kleuren. Buiten eetkamerstoelen geven we ook lederen banken en poefjes een tweede leven. Uitgebreide informatie over het opnieuw bekleden van uw leren eetkamerstoelen vindt u op de pagina herstofferen.