Toledo Leder

Toledo Leder is het meest gebruikte leer in de meubelbranche.Toledo is een afgedekte leersoort en is voorzien van enkele verf- en laklagen ter bescherming. Toledo slijt dus minder snel en blijft lang mooi. Het heeft een hoge lichtechtheid en verkleurt  minder snel dan andere leersoorten. Bij goed onderhoud zal de kleurverandering dan ook minimaal zijn.
Toledo is verkrijgbaar in zeer veel kleuren. Heeft u gekozen voor Toledo leer en heeft u een kras of andere schade, dan is het mogelijk dit leer in zijn geheel te herstellen.
Onderhoud van Toledo leder is zeer gemakkelijk. Eens per twee weken de stoel afnemen met een vochtige doek en afnemen met een pluisvrije droge doek is voldoende. Wanneer u het leer 1 tot 2 keer per jaar behandelt met Leather onderhoud, blijft het leer jarenlang mooi en soepel. Toledo stalen zijn bij ons in de winkel te zien. Wij hebben hiervan stalen liggen maar ook hebben we leren eetkamerstoelen staan die hiermee zijn bekleed. Dit geeft een goed beeld. Onderstaande kleuren zijn een kleine greep uit de gehele selectie.

 

Toledo Leder Betulla

Toledo Leder Mastic

Toledo Leder Mocca

Toledo Leder Lever

Toledo Leder Moss

Toledo Leder Avorio

Toledo Leder Blanco

Toledo Leder Nebbia

Toledo Leder Perle

Toledo Leder Purewhite

Toledo Leder Khaki

Toledo Leder Smog

Toledo Leder Antracite

Toledo Leder Nero

Toledo Leder Polar

Toledo Leder Kalahari

Toledo Leder Camel

Toledo Leder Espresso

Toledo Leder Caffe

Toledo Leder Sabbia

Toledo Leder Cotto

Toledo Leder Natur

Toledo Leder Terra

Toledo Leder Pacific

Toledo Leder Marine

Toledo Leder Kobalt

Toledo Leder Whale

Toledo Leder Turquoise

Toledo Leder Skyblue

Toledo Leder Lila