Wie zijn wij

Woonloods.com is in 2008 gestart in een echte fabrieksloods; vandaar onze naam Woonloods. Ons assortiment bestaat uit leren eetkamerstoelen, leren en stoffen fauteuils, leren en stoffen zitbanken,verlichting, gietvloeren, leefbetonvloeren, vloerkleden en woonaccessoires. Desgewenst kan onze interieurstyliste u ook advies geven. Kortom, Woonloods heeft alles in huis voor uw huis! Projectinrichting (zakelijk) is ook mogelijk; wij hebben voor diverse bedrijven zoals overheidsinstellingen, zorginstellingen en kantoren dit naar grote tevredenheid mogen uitvoeren.

Het uitgangspunt van ons bedrijf is om een mooi product snel te leveren en te zorgen voor een scherpe prijsstelling, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De kracht van ons bedrijf is dat wij, ook vooraf, onze klanten veel service bieden. Dit doen we door er zorg voor te dragen dat klanten een goede, weloverwogen keuze maken met betrekking tot model, type leder en kleur. Bij onze eetkamerstoelen doen we dit o.a. door het aanbieden van "Proefzitten op locatie". Ook hebben al onze producten vanzelfsprekend garantie.

We leveren in geheel Nederland en België. Door de service vooraf en snelle levering (3 weken) hebben we een groot en divers klantenbestand weten op te bouwen. Doordat we zelf produceren en zonder tussenpersonen de markt op gaan, houden we onze prijzen scherp.

U bent als particuliere of zakelijke klant altijd van harte welkom in onze sfeervolle woonwinkel/showroom in Dongen (gratis parkeerplaatsen voor de deur). Vele modellen van onze producten staan hier opgesteld, zodat u een goede keuze kunt maken en wij u persoonlijk advies kunnen geven.