Zakelijke projectinrichting

Zakelijke afnemers

Wij verkopen ook aan de zakelijke markt. Onze prijzen zijn inclusief 21% BTW en dus verrekenbaar voor uw bedrijf. De prijzen zijn afgestemd op particuliere afnames. Heeft u een project met andere volumes dan maken we hiervoor graag een offerte op maat. Wij werken nauw samen met Projectinrichters en winkels in de retail waar onze modellen worden verkocht. Hier plaatsen we waar nodig ook meubels op proef. Bent u op zoek naar leren stoelen voor uw project(en) dan hebben we hiervoor een goede prijsstelling. En ook bij grote aantallen leveren binnen 2-3 weken alles af. Heeft u interesse en wilt u een offerte of advies? Mailt u dan naar info@woonloods.com.

Dealers & Resellers

Wij werken samen met een aantal woonwinkels waar we onze meubels aan leveren. Dit kan onder de naam Woonloods maar ook onder white label. Hier kunnen we namens de winkel optreden met een proefplaatsing of levering. Ook zijn er winkels die dit in eigen beheer doen. Heeft u een winkel en wilt u onze producten verkopen? Neem contact met ons op en we maken een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. U kunt met een zeer lage investering een mooi kwalitatief product verkopen aan uw klanten met een goede marge. Voordeel van onze samenwerking is dat u alleen investeert in de showroom modellen en geen voorraad! We leveren binnen 3 weken al onze meubels uit in geheel Nederland en België.

Projectinrichting

Ontstaan vanuit ons netwerk, werken we ook samen met projectinrichters die onze producten verwerken in hun voorstellen. Ook hier geldt een snelle levering met een goede marge. We zijn hierin erg flexibel betreft samenwerken. Zelf maken we voor klanten ook complete inrichtingen. Van werkplekken tot kantines en vergaderruimtes. Denk aan alle meubels en producten. Heeft u een plan of al een offerte? Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij zullen u hierin vrijblijvend adviseren en offreren. Uiteraard tegen gunstige voorwaarden. 

Referenties:

Wilt u weten aan welke bedrijven of instellingen we leveren? Dan vernemen wij dit graag en zullen u hierover informeren. Hier een kleine greep van onze klanten: