Zitbanken

ZITBANKEN

Woonloods levert zitbanken van DYYK. Dyyk is design zonder poeha; een puur Nederlands merk. Altijd opgewekt en opvallend, maar nooit protserig of opschepperig. Gewoon eerlijk en betrouwbaar. Zij ontwerpen alles in eigen huis. Geen product verlaat het magazijn voordat zij het zelf uitvoerig hebben gecontroleerd en getest.

Een betrouwbaar product van top kwaliteit. Het tijdloze design en de hoogwaardige materialen en afwerking staan garant voor jarenlang zitcomfort, voor een ongelofelijke scherpe prijs.

Al onze zitbanken zijn leverbaar in vele opstellingen; van hocker, 1-persoonsbank tot complete hoekopstelling. Alle zitbanken zijn verkrijgbaar in stoffen of lederen bekleding. Alle banken hebben hun eigen specifieke kenmerken. Zitbank Legend is een strak, laag model, geschikt voor verschillende lengtes. Kiest u voor de Fresh uitvoering, dan kiest u voor wat meer comfort in de zitting en is de zithoogte wat hoger.

Al onze zitbanken hebben een levertijd van 4-6 weken en hebben standaard een garantie van 5 jaar.

U bent van harte welkom om de banken te testen in onze sfeervolle woonwinkel, onder het genot van een kopje koffie. Wij bieden u de gelegenheid stalen mee naar huis te nemen en thuis op uw gemak de kleur stof of leder te bepalen.

Vindt u het moeilijk te bepalen welke zitbank u wilt kiezen? Geen probleem: Woonloods biedt u ook de service om samen met onze interieurstyliste alle mogelijkheden te bekijken en een voor u juiste keuze te maken!

5 artikel(en)

5 artikel(en)